2. «Мудрий не той, хто багато знає, а
той, чиї знання корисні»
“ До мети приходить не той, хто поспішає, а той,
хто не зупиняється”
«Працювати так, щоб навчання стало радістю і
задоволенням для кожної дитини»
3. Проведенні самоаналізу і самооцінки
професійної діяльності за міжатес-
таційний період з 2012 по 2017 роки;
презентації власних педагогічних
досягнень в сфері організації та здійснення
навчально-виховного процесу;
узагальненні матеріалів з досвіду
роботи;
об'єктивному аналізі своєї професійної
майстерності, досягнень та недоліків в
роботі;
визначенні напрямків професійного
зростання.
4. Дата народження 14.06.1974 р.
Освіта
ВНЗ, рік закінчення
Спеціальність за дипломом
Клас, категорія
Базова вища;
Рівненський кооперативний технікум, 1995 рік;
Технік-технолог
Кухар, п’ятий розряд
Педагогічний стаж
Посада
Звання
13 років
Майстер виробничого навчання
Майстер виробничого навчання ІІ-ої категорії
Підвищення кваліфікації Академія педагогічних наук. Донецький
післядипломної освіти інженерно-педагогічних
працівників”, 2007 рік;
НАПН України ЛНПЦ ПТО, підвищено
кваліфікацію “майстер в/н кухарів, кондитерів”,
2012 рік;
Рівненський коледж економіки та бізнесу,
присвоєно кваліфікацію «кондитер п’ятого
розряду», 2013 рік;
НАПН України. Університет менеджменту
освіти, 2016 рік.
8. Нормативно-правова
база:
o Закон України "Про освіту"
o Закон України "Про загальну середню
освіту»
o Конвенція про права дитини
o Державний стандарт базової і повної
середньої освіти
o Закон України " Про професійно-технічну
освіту«
o Державний стандарт з професії
o Робочі навчальні програми;
o Тематичне й поурочне планування.
9. Нагороди:
Нагороджена грамотами ВПУ № 25 смт Демидівка за сумлінну
працю, вагомий внесок у справу навчання і виховання учнівської
молоді та з нагоди Дня працівників освіти у 2013, 2014, 2015 рр.
11. Науково – методична
діяльність
Директорські контрольні
перевірки по професії кухар
Педагогічні читання: «Самооцінка
та самоаналіз власної діяльності -
реальні шляхи підвищення
професійної майстерності
педагога»