Директорська контрольна робота в 36к3 групі - 15 Грудня 2014 - Вище професійне училище №25 смт Демидівка - ВПУ 25
     Середа, 25.01.2017, 01:17Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

Вище професійне
училище №25
смт Демидівка
Рівненської  обл.
Меню сайту
Категорії розділу
Навчально-виробнича робота [163]
Виховна робота [144]
Методична робота [29]
Психологічна служба [31]
Учнівське самоврядування [15]
Спортивна робота [60]
Національно-патріотичне виховання [9]
Наше опитування
Ким ви є для училища?
Всього відповідей: 159
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Грудень » 15 » Директорська контрольна робота в 36к3 групі
13:43
Директорська контрольна робота в 36к3 групі

15 грудня 2014 року в 36к3 групі було проведено директорську контрольну роботу по темі : «Приготування страв з риби, м’яса та с/г птиці».

Учні на контрольній роботі показали ґрунтовні знання по приготуванню, оформленню та відпуску кулінарних страв. Правильно виконували прийоми та технологічні операції під час приготування страв з м’яса та риби. Були приготовані вишукані страви.

Категорія: Навчально-виробнича робота | Переглядів: 368 | Додав: Vetal | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Друзі сайту
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites