Четвер, 27.04.2017, 18:52Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

Вище професійне
училище №25
смт Демидівка
Рівненської  обл.
Меню сайту
Категорії розділу
Навчально-виробнича робота [179]
Виховна робота [145]
Методична робота [29]
Психологічна служба [29]
Учнівське самоврядування [14]
Спортивна робота [64]
Національно-патріотичне виховання [15]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 224
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Грудень » 19 » Директорська контрольна робота в 36к3 групі
09:49
Директорська контрольна робота в 36к3 групі

 18 грудня у 36к3 групі по професії "Кухар. Кондитер" була проведена директорська контрольна робота на тему:"Приготування м'ясних та рибних страв". Робота показала, що учні засвоїли програмний матеріал в повному обсязі.

Категорія: Навчально-виробнича робота | Переглядів: 107 | Додав: olegos2704 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Грудень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites