Урок виробничого навчання на тему: «Приготування пряничного тіста та виробів з нього. Вимоги до якості» - 17 Березня 2016 - Вище професійне училище №25 смт Демидівка - ВПУ 25
     Понеділок, 05.12.2016, 22:37Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

Вище професійне
училище №25
смт Демидівка
Рівненської  обл.
Меню сайту
Категорії розділу
Навчально-виробнича робота [156]
Виховна робота [139]
Методична робота [28]
Психологічна служба [30]
Учнівське самоврядування [11]
Спортивна робота [57]
Національно-патріотичне виховання [8]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 218
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Березень » 17 » Урок виробничого навчання на тему: «Приготування пряничного тіста та виробів з нього. Вимоги до якості»
10:28
Урок виробничого навчання на тему: «Приготування пряничного тіста та виробів з нього. Вимоги до якості»

     17.03.2016 року у групі 29к3 «Кухар.Кондитер» під керівництвом майстра виробничого навчання Ласкаржевської Л.В. було проведено урок виробничого навчання на тему: «Приготування пряничного тіста та виробів з нього. Вимоги до якості».

    У ході уроку учні готували пряничні вироби сирцевим способом, формували пряники вирубками різної форми,  дотримуючись технології приготування та вимог до якості. 

 

Категорія: Навчально-виробнича робота | Переглядів: 124 | Додав: olegos2704 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Березень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites