Урок виробничого навчання на тему:«Приготування страв з яєць» - 1 Березня 2016 - Вище професійне училище №25 смт Демидівка - ВПУ 25
     Субота, 25.03.2017, 23:34Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

Вище професійне
училище №25
смт Демидівка
Рівненської  обл.
Меню сайту
Категорії розділу
Навчально-виробнича робота [174]
Виховна робота [147]
Методична робота [29]
Психологічна служба [32]
Учнівське самоврядування [15]
Спортивна робота [63]
Національно-патріотичне виховання [14]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 221
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Березень » 1 » Урок виробничого навчання на тему:«Приготування страв з яєць»
14:31
Урок виробничого навчання на тему:«Приготування страв з яєць»

    1 березня 2016 року у групі 16к3 було проведено урок виробничого навчання на тему: «Приготування страв з яєць».

   Учні проводили обробку яєць, готували яйця варені різної консистенції та смажені яєчні страви. При презентації страв учні проявили свою фантазію та творчий підхід.

  

 

Категорія: Навчально-виробнича робота | Переглядів: 360 | Додав: olegos2704 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Березень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites