Середа, 23.08.2017, 10:16Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

Вище професійне
училище №25
смт Демидівка
Рівненської  обл.
Меню сайту
Категорії розділу
Навчально-виробнича робота [189]
Виховна робота [139]
Методична робота [29]
Психологічна служба [27]
Учнівське самоврядування [14]
Спортивна робота [64]
Національно-патріотичне виховання [21]
Наше опитування
Ким ви є для училища?
Всього відповідей: 177
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Березень » 1 » Урок виробничого навчання на тему:«Приготування страв з яєць»
14:31
Урок виробничого навчання на тему:«Приготування страв з яєць»

    1 березня 2016 року у групі 16к3 було проведено урок виробничого навчання на тему: «Приготування страв з яєць».

   Учні проводили обробку яєць, готували яйця варені різної консистенції та смажені яєчні страви. При презентації страв учні проявили свою фантазію та творчий підхід.

  

 

Категорія: Навчально-виробнича робота | Переглядів: 430 | Додав: olegos2704 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Березень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites