П`ятниця, 20.04.2018, 15:53Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

Вище професійне
училище №25
смт Демидівка
Рівненської  обл.
Меню сайту
Категорії розділу
Навчально-виробнича робота [232]
Виховна робота [167]
Методична робота [32]
Психологічна служба [32]
Учнівське самоврядування [17]
Спортивна робота [81]
Національно-патріотичне виховання [28]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 253
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Лютий » 19 » Відкритий урок з виробничого навчання у групі "Кухарів. Кондитерів"
17:27
Відкритий урок з виробничого навчання у групі "Кухарів. Кондитерів"

19 лютого 2014 р. майстром виробничого навчання Ласкаржевською Ларисою Володимирівною було проведено відкритий урок виробничого навчання на тему: «Страви з сиру та яєць».

Відкритий урок з виробничого навчання у групі Кухарів. Кондитерів Відкритий урок з виробничого навчання у групі Кухарів. Кондитерів

Майстер продемонстрував міцні знання учнів по даній темі, застосував інноваційні методи навчання в поведінці уроку і мети було досягнуто. Виконання в повному обсязі, що підтвердили страви з яєць та сиру.

Відкритий урок з виробничого навчання у групі Кухарів. Кондитерів Відкритий урок з виробничого навчання у групі Кухарів. Кондитерів
Відкритий урок з виробничого навчання у групі Кухарів. Кондитерів Відкритий урок з виробничого навчання у групі Кухарів. Кондитерів
Відкритий урок з виробничого навчання у групі Кухарів. Кондитерів
Категорія: Навчально-виробнича робота | Переглядів: 678 | Додав: Roomik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
Архів записів
Друзі сайту
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites