Завітайте на наш новий вебсайт: vpu25.rv.ua

     Неділя, 22.12.2024, 18:15Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

Вище професійне
училище №25
смт Демидівка
Рівненської  обл.
Меню сайту
Категорії розділу
Навчально-виробнича робота [336]
Виховна робота [221]
Методична робота [38]
Психологічна служба [36]
Учнівське самоврядування [17]
Спортивна робота [108]
Національно-патріотичне виховання [46]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 275
Статистика

Онлайн всього: 10
Гостей: 10
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Грудень » 15 » Директорська контрольна робота в 36к3 групі
13:43
Директорська контрольна робота в 36к3 групі

15 грудня 2014 року в 36к3 групі було проведено директорську контрольну роботу по темі : «Приготування страв з риби, м’яса та с/г птиці».

Учні на контрольній роботі показали ґрунтовні знання по приготуванню, оформленню та відпуску кулінарних страв. Правильно виконували прийоми та технологічні операції під час приготування страв з м’яса та риби. Були приготовані вишукані страви.

Категорія: Навчально-виробнича робота | Переглядів: 1101 | Додав: Vetal | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів