5 березня 2019 року викладачем технології Сергієм Васильовичем Юхимчуком було проведено відкритий урок по темі «Загальні ергономічні вимоги до об’єктів промислового дизайну» для учнів другого курсу 29к3 групи за професією «Кухар, кондитер». Метою уроку було ознайомлення учнів з ергономікою та її основними завданнями, навчити учнів аналізувати стан знарядь праці та виробничої обстановки на відповідність ергономічним вимогам , сприяти розвитку логічного мислення, вміння раціонально використовувати правила ергономіки при організації робочого місця кухаря.
Урок проведено на належному методичному рівні з використанням електронних засобів навчального призначення, які демонструвалися за допомогою мультимедійного проектора на усіх його етапах та з використання елементів технології web-2.0.
|