Вище професійне училище №25 смт Демидівка - ВПУ 25 - Кухар. Кондитер
     Понеділок, 05.12.2016, 22:36Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

Вище професійне
училище №25
смт Демидівка
Рівненської  обл.
Меню сайту
Категорії розділу
Навчально-виробнича робота [156]
Виховна робота [139]
Методична робота [28]
Психологічна служба [30]
Учнівське самоврядування [11]
Спортивна робота [57]
Національно-патріотичне виховання [8]
Наше опитування
Ким ви є для училища?
Всього відповідей: 157
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Кухар. Кондитер


Кухар. Кондитер

Кухар. Кондитер.

Професія кухаря – найстародавніша і дуже потрібна людям. Кулінарія – це мистецтво. Під час  приготування стравам надають естетичний вигляд, створюють гармонію смакових відчуттів, композицію ароматів, розширюють та збагачують смакову палітру звичайних страв, використовуючи пряні трави рідного краю.



Кухар. Кондитер. Кухар. Кондитер. Кухар. Кондитер. Кухар. Кондитер.

Сучасний працівник підприємств харчування – технологічно грамотна і творча людина. Кухар повинен мати високий рівень теоретичних знань та професійної підготовки, уміти поєднувати їх у повсякденній роботі. Технологія приготування їжі вивчає раціональні способи механічної і теплової кулінарної обробки продуктів, використовує традиції національної кухні, досвід кухарів – професіоналів досягнення науки і техніки.

Матеріально-технічна база з професії кухарів, наявність висококваліфікованих спеціалістів, викладачів, майстрів виробничого навчання створюють умови, які забезпечують засвоєння глибоких знань, надбання професійних навичок необхідних майбутнім фахівцям.

Кухар. Кондитер. Кухар. Кондитер. Кухар. Кондитер. Кухар. Кондитер.

Під час навчання учні мають змогу взяти участь у конкурсах: "Кращий за фахом”, "Містер і міс кухар” та інші. Проведення конкурсів стало доброю традицією, де учні демонструють свої знання, вміння, навички, проявляючи ініціативу, творчість, дивуючи глядачів, товаришів, а іноді і викладачів. Для більш глибокого засвоєння теоретичних і практичних знань, виховання любові, шани до своєї рідної землі, патріотизму, серед вихованців поводяться тематичні заняття, де відтворюються народні звичаї, традиції, культура, історія.

Велике значення мають також особисті якості майбутнього кухаря. Він повинен уміти спілкуватися з людьми, бути ввічливим, витриманим, обслуговувати відвідувачів на високому професійному рівні. Не можливо стати гарним кухарем не маючи таких якостей як акуратність, уважність, витривалість. Кухар повинен мати гарний смак, творчу фантазію, міцне здоров`я.

Кухар. Кондитер. Кухар. Кондитер. Кухар. Кондитер. Кухар. Кондитер.

Закріпити і поглибити свої знання, навички, перевірити правильність вибору професії, учні мають можливість під час проходження літньої виробничої практики. Практика організовується на базах ресторанів, кафе, закладах громадського харчування. Для того щоб стати справжнім майстром своєї справи потрібно відноситись до своїх професійних обов`язків з любов’ю. Необхідно завжди пам`ятати, що людина яка хоче зробить більше ніж та що може.


Навчання проходить цікаво і змістовно з застосуванням інноваційних методів та новітніх технологій. Цікаво і змістовно проводять кухарі та кондитери своє дозвілля: вечорниці, КВК, конкурси професійної майстерності, тож запрошуємо і вас в наше веселе життя!

Навчання кухарів кондитерів проводиться в сучасних спецкабінетах та нових модернізованих лабораторіях. Навчання проводять викладачі та майстрі в/н першої та вищої категорії.

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Грудень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Друзі сайту
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites