Середа, 19.12.2018, 15:12Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

Вище професійне
училище №25
смт Демидівка
Рівненської  обл.
Меню сайту
Категорії розділу
Навчально-виробнича робота [261]
Виховна робота [183]
Методична робота [28]
Психологічна служба [33]
Учнівське самоврядування [16]
Спортивна робота [84]
Національно-патріотичне виховання [39]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 261
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Листопад » 14 » Приготування інвертного сиропу. Вимоги до якості
14:21
Приготування інвертного сиропу. Вимоги до якості

14.11.2018 року у групі 29к3 був проведений урок майстром в/н Ласкаржевською Л.В. на тему: "Приготування інвертного сиропу. Вимоги до якості".

Учні готували інвертний сироп, дотримуючись технології приготування, правил техніки безпеки, санітарії та гігієни.

   

Категорія: Навчально-виробнича робота | Переглядів: 55 | Додав: Kniaz | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Листопад 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Друзі сайту
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites