Завітайте на наш новий вебсайт: vpu25.rv.ua

     П`ятниця, 26.04.2024, 08:21Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

Вище професійне
училище №25
смт Демидівка
Рівненської  обл.
Меню сайту
Категорії розділу
Навчально-виробнича робота [336]
Виховна робота [221]
Методична робота [38]
Психологічна служба [36]
Учнівське самоврядування [17]
Спортивна робота [108]
Національно-патріотичне виховання [46]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 275
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2019 » Квітень » 10 » Стан комплексного методичного забезпечення та рівень знань учнів з професії "Кухар.Кондитер"
17:07
Стан комплексного методичного забезпечення та рівень знань учнів з професії "Кухар.Кондитер"

10 квітня 2019 року відбулось  засідання педагогічної ради : "Стан комплексного методичного забезпечення та рівень знань учнів з професії "Кухар.Кондитер"".  

З доповіддю виступила заступик директора з НВР Теслюк О.О., яка проаналізувала рівень професійної підготовки учнів закладу за  за професією "Кухар.Кондитер".

Співдоповідачами по даному питанню були : методист училища - Веремчук Г.М.,старший майстер - Ковальчук А.В., в.о. заступника по НВихР - Паляднік Т.Б.

З розглянутих питань педагогічною радою ухвалені відповідні рішення.

     

Категорія: Навчально-виробнича робота | Переглядів: 368 | Додав: Kniaz | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів